Newsletter
Кандидатствай сега

IT & HOPE FOR KIDS WITH AUTISM

Family Hope Autism

Описание Evenimentul, IT & HOPE FOR KIDS WITH AUTISM, isi propune sa promoveze egalitatea de sanse, invatarea interactiva cu ajutorul tehnologiei, interactiunea sociala si integrarea copiilor cu autism.
Activitatile implementate in programul evenimentului aduc impreuna 20 de copii participanti la ateliere de lucru, cu sesiuni mixte structurate pe cercuri educationale, organizate in functie de gradul de dificultate, nevoile individuale si categoria de varsta a copiilor.
Aplicatiile prezentate vor avea drept scop: invatarea literelor, numerelor, notiuni abstracte, cuvinte, propozitii, operatii matematice, jocuri logice, povesti sociale si jocuri de grup. Copiii participanti au varsta cuprinsa intre 8 -16 ani, iar programul va fi impartit pe 2 grupe formate din 10 copii, in intervalul orar: 09.00-11.00 si 12.00-14.00, in orasul Galati. Participarea copiilor este gratuita.
Copiii vor servi dulciuri, apa si suc iar la final vor primi o diploma si un cd pe care il pot utiliza acasa pentru exersarea notiunilor prezentate in programul evenimentului.
Ne dorim ca acest eveniment sa aiba continuitate si sa devina proiect in viitor, pentru realizarea unor progrese remarcabile a copiilor cu autism.Местоположение

Възрастова група 8 - 16

Трудност

Вид Офлайн събитие

Дата 13.10.2018    09:00 - 14:00

Адрес
Galati

Макс. брой участници 20 Искате да участвате? Моля свържете се с лицето за контакти.

Участието е безплатно


Контакт Family Hope Autism Уеб-страница: FB: Family Hope Autism
Електронна поща на лице за контакт: familyhopeautism@gmail.com

Споделяне в социални медии