Newsletter

Code to help

Un strop de fericire

Περιγραφή Centrul de tineret al asociatiei "Un strop de fericire" lucreaza cu tinerii din comunitatea ploiesteana, in special cu cei aflati la liceu. Acesta organizeaza periodic evenimente cu scop educativ, de antreprenoriat sau sportiv.

Dorim sa organizam un eveniment adresat tinerilor liceeni cu scopul de a gasi o idee inovativa pentru a ajuta persoanele cu dizabilitati prin intermediul tehnologiei. Obiectivul evenimentului va fi de a atrage tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani sa se implice si sa gaseasca cele mai bune idei pentru a imbunatati calitatea vietii persoanelor cu dizabilitati folosind tehnologia.

Participantii vor face parte din echipe de cate 3 persoane, numarul minim de participanti fiind de 20, iar numarul maxim de 30. Evenimentul se va desfasura pe parcursul unei zile, 20 octombrie, orele 10:00-18:00.
Partenerii nostri care se vor implica in facilitarea concursului vor fi companiile din domeniul IT, "EVOGPS" si "OPTICNET SERV S.R.L.".

Partipantii vor primi diplome si medalii, si de asemenea, echipa castigatoare va fi premiata de catre asociatie.Τοποθεσία

Ηλικιακή ομάδα 15 - 19

Δυσκολία

Τύπος Offline-Εκδήλωση

Ημερομηνία 20.10.2018    10:00 - 18:00

Διεύθυνση Strada Unirii, nr. 6, cladire Casa Modei, et.2
100037 Ploiesti

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 30 Θέλετε να λάβετε μέρος; Επικοινωνήστε με τον τοπικό υπεύθυνο επικοινωνίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Βραβεία Meet and Code award.equal-chances

Επικοινωνία Un strop de fericire Ιστοσελίδα: www.stropdefericire.ro/
e-mail υπεύθυνου επικοινωνίας: cristina.goroneanu@hotmail.com

Κοινή χρήση στα Social Media