Newsletter
Požádat hned

IT & HOPE FOR KIDS WITH AUTISM

Family Hope Autism

Popis Evenimentul, IT & HOPE FOR KIDS WITH AUTISM, isi propune sa promoveze egalitatea de sanse, invatarea interactiva cu ajutorul tehnologiei, interactiunea sociala si integrarea copiilor cu autism.
Activitatile implementate in programul evenimentului aduc impreuna 20 de copii participanti la ateliere de lucru, cu sesiuni mixte structurate pe cercuri educationale, organizate in functie de gradul de dificultate, nevoile individuale si categoria de varsta a copiilor.
Aplicatiile prezentate vor avea drept scop: invatarea literelor, numerelor, notiuni abstracte, cuvinte, propozitii, operatii matematice, jocuri logice, povesti sociale si jocuri de grup. Copiii participanti au varsta cuprinsa intre 8 -16 ani, iar programul va fi impartit pe 2 grupe formate din 10 copii, in intervalul orar: 09.00-11.00 si 12.00-14.00, in orasul Galati. Participarea copiilor este gratuita.
Copiii vor servi dulciuri, apa si suc iar la final vor primi o diploma si un cd pe care il pot utiliza acasa pentru exersarea notiunilor prezentate in programul evenimentului.
Ne dorim ca acest eveniment sa aiba continuitate si sa devina proiect in viitor, pentru realizarea unor progrese remarcabile a copiilor cu autism.Místo konání

Věková skupina 8 - 16

Obtížnost

Typ Off-line akce

Datum 13.10.2018    09:00 - 14:00

Adresa
Galati

Max. počet účastníků 20 Chcete se zúčastnit? Kontaktujte naši místní kontaktní osobu.

Účast na akci je zdarma


Kontakt Family Hope Autism Webové stránky: FB: Family Hope Autism
E-mailová adresa kontaktní osoby: familyhopeautism@gmail.com

Sdílet na sociálních sítích