Infoleht

We can do it!

ASOCIATIA ARRA PRO EDUCATIE IT

Kirjeldus Evenimentul va aduce împreună clubul de programare CoderDojo Pitești, Aschf-r Argeș și Școala Gimnazială Virgil Calotescu din Bascov.
Acest atelier/eveniment face parte dintr-un proiect început în luna iunie, proiect care cuprinde o serie de ateliere și evenimente care promovează integrarea copiilor cu nevoi speciale (dizabilități fizice) din centrul de socializare NOVA Pitești, în comunități/cluburi de programare.

Mentorii voluntari de la CoderDojo Pitești, copiii de la centru și copiii din club, vor lucra împreună; vom arată că problemele fizice nu sunt un impediment în folosirea computerului și a limbajelor de programare.

Timp de 2 ore, copiii vor face programare pe platforma online Scratch și vor asambla piese din seturile LEGO® Education puse la dispoziție de către Asociație. Vom demonstra că echipe mixte de copii pot face lucruri minunate și că "Incluziunea" este o valoare fundamentală pe care orice comunitate trebuie să și-o asume.

Obiectivul final al proiectului este ca la sfârșitul unui an, cel puțin 2 copii cu dizabilități să fie full integrați într-un club de programare și să fie capabili să lucreze în echipe cu ceilalți copii.Asukoht

Vanuserühm 9 - 16

Raskusaste

Liik Veebiväline üritus

Kuupäev 12.10.2019    10:00 - 12:00

Aaderess DN7C
117045 Bascov

Maksimaalne osalejate arv 20 Kas soovite osaleda? Sel juhul palume võtta ühendust meie kohaliku kontaktisikuga.

Osalemine on tasuta
Meet and Code Award award2019.category2.title

Kontakt ASOCIATIA ARRA PRO EDUCATIE IT Veebisaid: https://arrapeit.org/
Kontaktisiku e-posti aadress: alin.dinca@arrapeit.org

Jaga sotsiaalmeedias