Newsletter

Let's discover coding

Asociația Părinților Cantacuzini Târgoviște

Περιγραφή Începând cu anul școlar 2018-2019, elevii clasei 4B vor studia disciplina opțională „Să descoperim spațiul cosmic”. Una dintre unitățile de învățare are la bază conținuturi și competențe de robotică și programare.
Evenimentul se va desfășura în 3 etape: Primul workshop va face introducerea în limbajul programării, se va introduce aplicația Scratch. Elevii vor programa cu ajutorul acesteia, utilizând tablete. Al doilea workshop va fi despre robotică și automatizare în învățământul primar. Copiii vor fi provocați să construiască un rover care să meargă pe Marte. Ca să-și realizeze misiune, elevii trebuie să utilizeze scripeți, metode de agregare, motoare ca să miște roverul pe terenul marțian cu ajutorul kitului Lego WeDo.
Al treilea workshop va fi despre descoperirea unei serii de tehnici de programare cu Python 3, explorând Astro Pi: Mission Zero. Elevii vor încerca să scrie un program scurt care ar putea rula pe unitățile Astro Pi de pe Stația Spațială Internațională.
Ne-am propus ca la eveniment să participe și studenți de la Facultatea de Inginerie Electrică, Electronică şi Tehnologia Informaţiei, Universitatea „Valahia” și eleve de la clasele de pedagogic din școală.Τοποθεσία

Ηλικιακή ομάδα 9 - 10

Δυσκολία

Τύπος Offline-Εκδήλωση

Ημερομηνία 08.10.2018    10:00 - 12:00
11.10.2018    10:00 - 12:00
12.10.2018    11:00 - 12:00

Διεύθυνση Str. George Cair, nr.3, Târgoviște
130163 Targoviste

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 35 Θέλετε να λάβετε μέρος; Επικοινωνήστε με τον τοπικό υπεύθυνο επικοινωνίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Βραβεία Meet and Code award.innovation

Επικοινωνία Asociația Părinților Cantacuzini Târgoviște Ιστοσελίδα: https://live.etwinning.net/projects
e-mail υπεύθυνου επικοινωνίας: miricioiu_alexandra@yahoo.com

Κοινή χρήση στα Social Media