Newsletter

We help by coding

Asociatia We Help!

Opis Acest eveniment este destinat copiilor de la SOS Cisnădie. Pe durata evenimentului aceștia vor fi principalii facilitatori ai proiectului. Aceștia se vor bucură de activități precum: pentru început un curs în care participanții vor învață despre elementele de baza ale programării și ce înseamnă programarea mai detaliat. În cel de al doilea curs vor învață cum să scrie cod( funcții matematice simple precum: if/for/while) iar pentru a aduce puțînă diversificare, la final copii vor fi capabili să-și creeze propria pagină html în care ne vor demonstra ceea ce au învățat ei.

Costurile pentru acest proiect sunt următoarele: deplasarea voluntarilor la locul unde se vor desfășura activitatiile, bufet pentru copii pe parcursul cursurilor iar la final copiii vor primit premii pentru muncă depusă.

La finalul fiecărui curs copiii vor primi teme astfel încât vom putea monitoriza evoluția lor.

Ei vor învață : elemente de baza ale programării(principii fundamentale), HTML5, CSS3, lucru în echipa și cum să coordoneze o echipa.

La finalul acestui curs copii vor avea o imagine de ansamblu a ceea ce înseamnă programarea și cum ne poate îmbunătății viață.Lokacija

Dobna skupina 12 - 20

Stepen težine

Vrsta Offline-Event

Datum 06.10.2018    10:30 - 12:30
13.10.2018    10:30 - 12:30
20.10.2018    10:30 - 12:30

Adresa Str. Gmeiner Hermann, 3-7, Cisnadie, Sibiu, Romania
555300 Sibiu

Max. broj učesnika 20 Želite učestvovati? Molimo da kontaktirate našeg lokalnog operatera zaduženog za kontakte.

Učešće je besplatno
Meet and Code Award award.equal-chances

Kontakt Asociatia We Help! Website: http://wehelp.sibiu.ro/
Email kontakt osobe: damaschin.alexandra.maria@gmail.com

Podijeli na društvenim medijima