Hírlevélből
Jelentkezés

Primii pași în programare

FUNDAȚIA INFOMAT

Leírás Activitatea ”Primii pași în programare” este destinată elevilor de clasa a V-a care vor face primii pași în programare cu ajutorul limbajului Scratch.

Urmărim sprijinirea elevilor pentru a putea participa creativ la modelarea dinamică a procesului educativ, dezvoltîndu-le totodată motivația pentru învățare, gândirea critică, inițiativa de a gândi independent.

Pe parcursul a două ore elevii vor descoperi limbajul Scratch, un mediu de dezvoltare prietenos în vor crea primele personaje și vor realiza primele animații ale acestora folosind comenzi simple.

Animațiile realizate vor fi prezentate colegilor și vor fi evaluate de un juriu format din elevi de clasa a VIII-a. La finalul activitatii toti copiii vor primi diplome.
Urmărim ca pe viitor să înființăm un club pentru elevii pasionați de programarea cu limbajul Scratch, participarea la activitățile organizate în evenimentul Meet and Code fiind un bun prilej de pentru elevi să se cunoască mai bine între ei și să-și descopere interesul și pasiunea comună pentru programare.Helyszín

Korcsoport 11 - 12

Nehézség

Típus Offline rendezvény

Időpont 08.10.2018    08:00 - 10:00

Cím str. Mihai Viteazul nr. 12
610226 Piatra-Neamț

Maximális résztvevőszám 50 Nincs több szabad férőhely.


Kapcsolat FUNDAȚIA INFOMAT Weboldal: http://cni.nt.edu.ro
Kapcsolattartó e-mail címe: blagagabriela@yahoo.com

Megosztás