Почтовая рассылка

Let's discover coding

Asociația Părinților Cantacuzini Târgoviște

Описание Începând cu anul școlar 2018-2019, elevii clasei 4B vor studia disciplina opțională „Să descoperim spațiul cosmic”. Una dintre unitățile de învățare are la bază conținuturi și competențe de robotică și programare.
Evenimentul se va desfășura în 3 etape: Primul workshop va face introducerea în limbajul programării, se va introduce aplicația Scratch. Elevii vor programa cu ajutorul acesteia, utilizând tablete. Al doilea workshop va fi despre robotică și automatizare în învățământul primar. Copiii vor fi provocați să construiască un rover care să meargă pe Marte. Ca să-și realizeze misiune, elevii trebuie să utilizeze scripeți, metode de agregare, motoare ca să miște roverul pe terenul marțian cu ajutorul kitului Lego WeDo.
Al treilea workshop va fi despre descoperirea unei serii de tehnici de programare cu Python 3, explorând Astro Pi: Mission Zero. Elevii vor încerca să scrie un program scurt care ar putea rula pe unitățile Astro Pi de pe Stația Spațială Internațională.
Ne-am propus ca la eveniment să participe și studenți de la Facultatea de Inginerie Electrică, Electronică şi Tehnologia Informaţiei, Universitatea „Valahia” și eleve de la clasele de pedagogic din școală.Местонахождение

Возрастная группа 9 - 10

Уровень сложности

Тип Офлайн мероприятие

Число 08.10.2018    10:00 - 12:00
11.10.2018    10:00 - 12:00
12.10.2018    11:00 - 12:00

Адрес Str. George Cair, nr.3, Târgoviște
130163 Targoviste

Максимальное количество участников 35 Вы хотите учувствовать? Пожалуйста, свяжитесь с региональным представителем.

Участие бесплатно
Премия Meet and Code award.innovation

Связаться Asociația Părinților Cantacuzini Târgoviște Веб-сайт: https://live.etwinning.net/projects
Электронная почта контактного лица: miricioiu_alexandra@yahoo.com

Поделиться в социальных сетях