Apkārtraksts

We can do it!

ASOCIATIA ARRA PRO EDUCATIE IT

Apraksts Evenimentul va aduce împreună clubul de programare CoderDojo Pitești, Aschf-r Argeș și Școala Gimnazială Virgil Calotescu din Bascov.
Acest atelier/eveniment face parte dintr-un proiect început în luna iunie, proiect care cuprinde o serie de ateliere și evenimente care promovează integrarea copiilor cu nevoi speciale (dizabilități fizice) din centrul de socializare NOVA Pitești, în comunități/cluburi de programare.

Mentorii voluntari de la CoderDojo Pitești, copiii de la centru și copiii din club, vor lucra împreună; vom arată că problemele fizice nu sunt un impediment în folosirea computerului și a limbajelor de programare.

Timp de 2 ore, copiii vor face programare pe platforma online Scratch și vor asambla piese din seturile LEGO® Education puse la dispoziție de către Asociație. Vom demonstra că echipe mixte de copii pot face lucruri minunate și că "Incluziunea" este o valoare fundamentală pe care orice comunitate trebuie să și-o asume.

Obiectivul final al proiectului este ca la sfârșitul unui an, cel puțin 2 copii cu dizabilități să fie full integrați într-un club de programare și să fie capabili să lucreze în echipe cu ceilalți copii.Atrašanās vieta

Vecuma grupa 9 - 16

Grūtības pakāpe

Tips Bezsaistes pasākums

Datums 12.10.2019    10:00 - 12:00

Addrese DN7C
117045 Bascov

Max. dalībnieki 20 Vai vēlaties piedalīties? Lūdzu, sazinieties ar mūsu vietējo kontaktpersonu.

Dalība ir bez maksas.
Meet and Code Balva award2019.category2.title

Kontakti ASOCIATIA ARRA PRO EDUCATIE IT Tīmekļa vietne: https://arrapeit.org/
Kontaktpersonas e-pasts: alin.dinca@arrapeit.org

Dalīties sociālajos medijos