Билтен

3d models for school

Organizacija za akcija kon idninata, ADA

Опис We will build 3d models using meshmixer and upload them to a website we will create on the event and use these models to do 3d printing.


Location

Возрасна група 16 - 24

Тешкотија

Вид Офлајн настан

Date 10.10.2019    10:00 - 18:00

Адреса Ul.160 Br. 14
1200 Tetovo

Максимален број учесници 15 Вие сакате да учествувате? Ве молиме да го контактирате нашето лице за контакт.

Учеството е бесплатно.
Награда на Meet and Code Participation in public voting only

Контакт Organizacija za akcija kon idninata, ADA Веб-страница: www.gauss-svhool.com
Имејл на лицето за контакт: admir@gauss-school.com

Споделување на социјални медиуми