Билтен

Primii pași în programare

FUNDAȚIA INFOMAT

Опис Activitatea ”Primii pași în programare” este destinată elevilor de clasa a V-a care vor face primii pași în programare cu ajutorul limbajului Scratch.

Urmărim sprijinirea elevilor pentru a putea participa creativ la modelarea dinamică a procesului educativ, dezvoltîndu-le totodată motivația pentru învățare, gândirea critică, inițiativa de a gândi independent.

Pe parcursul a două ore elevii vor descoperi limbajul Scratch, un mediu de dezvoltare prietenos în vor crea primele personaje și vor realiza primele animații ale acestora folosind comenzi simple.

Animațiile realizate vor fi prezentate colegilor și vor fi evaluate de un juriu format din elevi de clasa a VIII-a. La finalul activitatii toti copiii vor primi diplome.
Urmărim ca pe viitor să înființăm un club pentru elevii pasionați de programarea cu limbajul Scratch, participarea la activitățile organizate în evenimentul Meet and Code fiind un bun prilej de pentru elevi să se cunoască mai bine între ei și să-și descopere interesul și pasiunea comună pentru programare.Location

Возрасна група 11 - 12

Тешкотија

Вид Офлајн настан

Date 08.10.2018    08:00 - 10:00

Адреса str. Mihai Viteazul nr. 12
610226 Piatra-Neamț

Максимален број учесници 50 Настанот е целосно резервиран.
Награда на Meet and Code award.soccer-and-coding

Контакт FUNDAȚIA INFOMAT Веб-страница: http://cni.nt.edu.ro
Имејл на лицето за контакт: blagagabriela@yahoo.com

Споделување на социјални медиуми