Билтен

Поддршка

Ви треба помош? Немате идеи за настан? Или, пак, имате идеја, но не знаете што е важно за да се организира настан?

Може да најдете многу корисни ресурси, презентации, комплети со алатки и линкови на англиски јазик и на Вашиот локален јазик во различните фази на учење - од почетно до напредно ниво - во Библиотеката за инспирација на Meet and Code.

Вашето локално лице за контакт:

Дали имате прашања за Meet and Code или ви е потребна помош во пријавувањето на организацијата или на настанот? Потоа испратете имејл до партнерот управувач од вашата земја. Ние ќе ви одговориме колку што е можно поскоро.

Metamorphosis
macedonia@meet-and-code.org

Технички проблеми?

Доколку имате технички проблеми, контактирајте нè на support@meet-and-code.org (English only!).