Билтен

Пребарајте го вашиот написThe Meet and Code Inspiration Library

Ресурси за кодирање и содржини за Вашиот настан

Сакате да организирате настан за кодирање како дел од Meet and Code? Или, пак, сте учествувале на настан на Meet and Codeи сакате да научите повеќе за ИТ и програмирањето?

Може да најдете корисни ресурси, презентации, комплети со алатки и линкови на Вашиот локален јазик и на англиски јазик за различните фази на учење - од почетно до напредно ниво - во Meet and Code Inspiration Library (Библиотеката за инспирација на Meet and Code).

Haus des Stiftens не презема никаква одговорност за содржините обезбедени од третите страни.


Нема внесени податоци за овој преглед


Дали знаете некои вредни ресурси кои не се наведени овде? Споделете ги со нас и со заедницата на Meet and Code! Едноставно пратете ни кратка е-порака на .

Имате добри ресурси и содржини од Вашиот последен настан и сакате другите да научат и имаат придобивки од нив? Сакате ние да ги споделиме во Meet and Code Inspiration Library? Тогаш контактирајте нè и испратете ни:

  1. ги ресурсите кои сакате да ги споделите во еден документ
  2. потпишаната согласност со цел да ни дозволите да ги прикачиме и споделиме Вашите содржини
  3. некои информации за Вашата содржина вклучително и наслов, краток опис, целната група и нивото на тешкотија.

Ви благодариме за поддршката на заедницата на Meet and Code Community и за споделувањето на Вашата идеја!