We help by coding

Asociatia We Help!

Përshkrimi Acest eveniment este destinat copiilor de la SOS Cisnădie. Pe durata evenimentului aceștia vor fi principalii facilitatori ai proiectului. Aceștia se vor bucură de activități precum: pentru început un curs în care participanții vor învață despre elementele de baza ale programării și ce înseamnă programarea mai detaliat. În cel de al doilea curs vor învață cum să scrie cod( funcții matematice simple precum: if/for/while) iar pentru a aduce puțînă diversificare, la final copii vor fi capabili să-și creeze propria pagină html în care ne vor demonstra ceea ce au învățat ei.

Costurile pentru acest proiect sunt următoarele: deplasarea voluntarilor la locul unde se vor desfășura activitatiile, bufet pentru copii pe parcursul cursurilor iar la final copiii vor primit premii pentru muncă depusă.

La finalul fiecărui curs copiii vor primi teme astfel încât vom putea monitoriza evoluția lor.

Ei vor învață : elemente de baza ale programării(principii fundamentale), HTML5, CSS3, lucru în echipa și cum să coordoneze o echipa.

La finalul acestui curs copii vor avea o imagine de ansamblu a ceea ce înseamnă programarea și cum ne poate îmbunătății viață.Lokacioni

Grupmosha 12 - 20

Vështirësia

Lloji Ngjarje oflajn

Data 06.10.2018    10:30 - 12:30
13.10.2018    10:30 - 12:30
20.10.2018    10:30 - 12:30

Adresa Str. Gmeiner Hermann, 3-7, Cisnadie, Sibiu, Romania
555300 Sibiu

Numri maksimal i pjesëmarrësve 20 Dëshironi të merrni pjesë? Ju lutemi kontaktoni personin tonë lokal për kontakt.

Pjesëmarrja është falas.
Çmimi Meet and Code award.equal-chances

Kontakti Asociatia We Help! Ueb-faqja: http://wehelp.sibiu.ro/
E-mail-i i personit për kontakt: damaschin.alexandra.maria@gmail.com

Shpërndaj në rrjetet sociale