Newsletter

CNIS Kick&Code

ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR "IOAN SLAVICI" SATU MARE

Përshkrimi Evenimentul propus are ca scop crearea unui produs IT, rezolvând o problemă din domeniul fotbalului, cu ajutorul cunoștințelor IT dobândite la orele de curs.
Participanții vor fi elevii Colegiului Național I. Slavici SM organizate pe două categorii: ECHIPA IT și ECHIPELE DE FOTBAL, în colaborare cu catedra de educație fizică și sport.
ECHIPA IT, elevi din clasele a X-a B și a XII-a B vor realiza o aplicație IT pe bază de cod HTML, care va oferi informații legate de evenimentele petrecute pe terenul de fotbal din timpul meciului, în timp real.
Spectatorii meciului vor putea urmări pe un ecran de proiecție statistici precum: rezultatul meciului, numărul golurilor, numărul cartonașelor galbene, ocazii de gol, șuturi pe poartă, ofsideuri, aruncări de la margine etc., aceste informații fiind actualizate de un elev.
Evenimentul se va încheia cu o competiție între 2 echipe de fotbal cu utilizarea live în premieră a aplicației CNIS Kick&Code.
La finalul evenimentului va avea loc premierea echipei IT și de fotbal, într-o atmosferă cât mai plăcută.
Echipa IT își propune înființarea unui ClubIT, cu scopul de a realiza și alte proiecte transdisciplinare cu echipamente IT inovatoare.Lokacioni

Grupmosha 15 - 18

Vështirësia

Lloji Ngjarje oflajn

Data 16.10.2018    08:00 - 15:00
18.10.2018    15:00 - 18:00

Adresa Ioan Slavici 4
440042 Satu Mare

Numri maksimal i pjesëmarrësve 50 Ngjarja është rezervuar plotësisht.
Çmimi Meet and Code award.soccer-and-coding

Kontakti ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR "IOAN SLAVICI" SATU MARE Ueb-faqja: http://cnislavici.ro
E-mail-i i personit për kontakt: kabaitimea@yahoo.com

Shpërndaj në rrjetet sociale