Nieuwsbrief
Apply now

CNIS Kick&Code

ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR "IOAN SLAVICI" SATU MARE

Beschrijving Evenimentul propus are ca scop crearea unui produs IT, rezolvând o problemă din domeniul fotbalului, cu ajutorul cunoștințelor IT dobândite la orele de curs.
Participanții vor fi elevii Colegiului Național I. Slavici SM organizate pe două categorii: ECHIPA IT și ECHIPELE DE FOTBAL, în colaborare cu catedra de educație fizică și sport.
ECHIPA IT, elevi din clasele a X-a B și a XII-a B vor realiza o aplicație IT pe bază de cod HTML, care va oferi informații legate de evenimentele petrecute pe terenul de fotbal din timpul meciului, în timp real.
Spectatorii meciului vor putea urmări pe un ecran de proiecție statistici precum: rezultatul meciului, numărul golurilor, numărul cartonașelor galbene, ocazii de gol, șuturi pe poartă, ofsideuri, aruncări de la margine etc., aceste informații fiind actualizate de un elev.
Evenimentul se va încheia cu o competiție între 2 echipe de fotbal cu utilizarea live în premieră a aplicației CNIS Kick&Code.
La finalul evenimentului va avea loc premierea echipei IT și de fotbal, într-o atmosferă cât mai plăcută.
Echipa IT își propune înființarea unui ClubIT, cu scopul de a realiza și alte proiecte transdisciplinare cu echipamente IT inovatoare.Locatie

Leeftijdsgroep 15 - 18

Moeilijkheidsgraad

Type Offline-Event

Datum 16.10.2018    08:00 - 15:00
18.10.2018    15:00 - 18:00

Adres Ioan Slavici 4
440042 Satu Mare

Max. aantal deelnemers 50 Wilt u deelnemen? Contacteer onze lokale contactpersoon.

Participation is free.


Contact ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR "IOAN SLAVICI" SATU MARE Website: http://cnislavici.ro
e-mailadres van contactpersoon: kabaitimea@yahoo.com

Deel op Sociale Media