Nyheitsbrev

Girls And Robotics

ASOCIATIA ARRA PRO EDUCATIE IT

Skildring Evenimentul se va desfășura în colaborare cu CoderDojo Pitești, echipa de robotică STEM Kids Saturn și Școala Gimnazială Virgil Calotescu din Bascov.
Antrenorii voluntari, împreuna cu patru fete, membre ale echipei de robotică (competiția FIRST® LEGO® League), vor susține pentru și împreună cu fetele de la CoderDojo (din cele 4 cluburi susținute de Asociație) un atelier de inițiere în tainele roboticii.
Categoria de vârstă a participanților este de 9-16 ani și principalele obiective urmărite sunt de a: entuziasma copiii și tinerii cu privire la știință și tehnologie, familiariza participanții cu ideea de spirit de echipă, încuraja copiii și tinerii să rezolve sarcini complexe într-un mod creativ.
Participanții vor învăța cum să studieze o problemă întâlnită în viața reală, cum să caute soluții noi sau să caute îmbunătățiri la soluțiile existente, cum să construiască un prototip și să facă un proiect de cercetare. De asemenea, vor învață cum să prezinte acest proiect în fața unui juriu, scopul final fiind ca participanții să dobândească competențe de bază STEAM.
Acest prim eveniment va deschide o serie de ateliere de robotică care vor continua pe tot parcursului anului școlar.Stad

Aldersgruppe 9 - 16

Vanskelegheitsgrad

Type Arrangenment som ikkje er på nett

Dato 05.10.2019    10:00 - 13:00

Addresse DN7C
117045 Bascov

Makstal på deltakarar 20 Ønsker du å delta. Ta kontakt med vår lokale person.

Deltaking er gratis.
Meet and Code Award Deltar berre for offentleg avstemming

Kontakt ASOCIATIA ARRA PRO EDUCATIE IT Nettstad: https://arrapeit.org/
Epostadresse til kontaktperson: alin.dinca@arrapeit.org

Del på sosiale medier