Nyheitsbrev

Programimi eshte edhe per vajzat

DEMOKRACIA PLUS

Skildring Gjatë Javës së Programimit dhe si pjesë e nismës , takimit dhe programimi, do të organizojë veprimtarinë "Vajzat në kod" .Kohezgjatja do të zgjasë 1 ditë dhe 20 vajza do të trainohen.
Gjatë ngjarjes vajza të moshës 15 deri në 18 vjeç. do të mësojnë të krijojnë lojërat e tyre dhe faqet e tyre me ndihmën e profesorit Burim Rexhepi me çmime të shumta në garat e programimit kombëtar dhe ndërkombëtar. Ai gjithashtu krijoi një stil të veçantë trajnimi për nxenesit ku me shembullin e tij personal, dëshiron të provojë dhe motivojë më shumë vajza të provojnë të ashtuquajturat. "Programim", me këtë ngjarje, ne synojmë të bëjmë një hap të vogël për të kapërcyer stereotipet tek vajzat dhe te dine me shume per zhvillimin e programimit dhe motivimit ne te ardhmen ne IT.


Aldersgruppe 15 - 18

Vanskelegheitsgrad

Type Nettarrangement

Dato 17.10.2019    10:30 - 16:00

Makstal på deltakarar 20 Ønsker du å delta. Ta kontakt med vår lokale person.

Deltaking er gratis.
Meet and Code Award award2019.category1.title

Kontakt DEMOKRACIA PLUS Nettstad: http://saraj.edu.mk/
Epostadresse til kontaktperson: buli_1989@tomail.com

Del på sosiale medier