Newsletter

Girls And Robotics

ASOCIATIA ARRA PRO EDUCATIE IT

Opis Evenimentul se va desfășura în colaborare cu CoderDojo Pitești, echipa de robotică STEM Kids Saturn și Școala Gimnazială Virgil Calotescu din Bascov.
Antrenorii voluntari, împreuna cu patru fete, membre ale echipei de robotică (competiția FIRST® LEGO® League), vor susține pentru și împreună cu fetele de la CoderDojo (din cele 4 cluburi susținute de Asociație) un atelier de inițiere în tainele roboticii.
Categoria de vârstă a participanților este de 9-16 ani și principalele obiective urmărite sunt de a: entuziasma copiii și tinerii cu privire la știință și tehnologie, familiariza participanții cu ideea de spirit de echipă, încuraja copiii și tinerii să rezolve sarcini complexe într-un mod creativ.
Participanții vor învăța cum să studieze o problemă întâlnită în viața reală, cum să caute soluții noi sau să caute îmbunătățiri la soluțiile existente, cum să construiască un prototip și să facă un proiect de cercetare. De asemenea, vor învață cum să prezinte acest proiect în fața unui juriu, scopul final fiind ca participanții să dobândească competențe de bază STEAM.
Acest prim eveniment va deschide o serie de ateliere de robotică care vor continua pe tot parcursului anului școlar.Lokalizacja

Grupa wiekowa 9 - 16

Poziom trudności

Rodzaj wydarzenia Wydarzenie offline

Data 05.10.2019    10:00 - 13:00

Adres DN7C
117045 Bascov

Maksymalna liczba uczestników 20 Chcesz wziąć udział w tym wydarzeniu? Prosimy o kontakt z organizatorami.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny
O Meet and Code Award Uczestnictwo tylko w głosowaniu publicznym

Kontakt ASOCIATIA ARRA PRO EDUCATIE IT Strona internetowa: https://arrapeit.org/
Adres e-mail osoby kontaktowej: alin.dinca@arrapeit.org

Udostępnij