Newsletter

Code to help

Un strop de fericire

Descrição Centrul de tineret al asociatiei "Un strop de fericire" lucreaza cu tinerii din comunitatea ploiesteana, in special cu cei aflati la liceu. Acesta organizeaza periodic evenimente cu scop educativ, de antreprenoriat sau sportiv.

Dorim sa organizam un eveniment adresat tinerilor liceeni cu scopul de a gasi o idee inovativa pentru a ajuta persoanele cu dizabilitati prin intermediul tehnologiei. Obiectivul evenimentului va fi de a atrage tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani sa se implice si sa gaseasca cele mai bune idei pentru a imbunatati calitatea vietii persoanelor cu dizabilitati folosind tehnologia.

Participantii vor face parte din echipe de cate 3 persoane, numarul minim de participanti fiind de 20, iar numarul maxim de 30. Evenimentul se va desfasura pe parcursul unei zile, 20 octombrie, orele 10:00-18:00.
Partenerii nostri care se vor implica in facilitarea concursului vor fi companiile din domeniul IT, "EVOGPS" si "OPTICNET SERV S.R.L.".

Partipantii vor primi diplome si medalii, si de asemenea, echipa castigatoare va fi premiata de catre asociatie.Localização

Faixa etária 15 - 19

Dificuldade

Tipo Evento Offline

Data 20.10.2018    10:00 - 18:00

Morada Strada Unirii, nr. 6, cladire Casa Modei, et.2
100037 Ploiesti

Máx. de Participantes 30 Quer participar? Por favor, contacte a nossa pessoa de contacto local.

A participação é gratuita.
Prémio Meet and Code award.equal-chances

Contacto Un strop de fericire Website: www.stropdefericire.ro/
Email da pessoa de contacto: cristina.goroneanu@hotmail.com

Partilhar nas Redes Sociais