Newsletter
Prijavi se

Primii pași în programare

FUNDAȚIA INFOMAT

Opis Activitatea ”Primii pași în programare” este destinată elevilor de clasa a V-a care vor face primii pași în programare cu ajutorul limbajului Scratch.

Urmărim sprijinirea elevilor pentru a putea participa creativ la modelarea dinamică a procesului educativ, dezvoltîndu-le totodată motivația pentru învățare, gândirea critică, inițiativa de a gândi independent.

Pe parcursul a două ore elevii vor descoperi limbajul Scratch, un mediu de dezvoltare prietenos în vor crea primele personaje și vor realiza primele animații ale acestora folosind comenzi simple.

Animațiile realizate vor fi prezentate colegilor și vor fi evaluate de un juriu format din elevi de clasa a VIII-a. La finalul activitatii toti copiii vor primi diplome.
Urmărim ca pe viitor să înființăm un club pentru elevii pasionați de programarea cu limbajul Scratch, participarea la activitățile organizate în evenimentul Meet and Code fiind un bun prilej de pentru elevi să se cunoască mai bine între ei și să-și descopere interesul și pasiunea comună pentru programare.Lokacija

Dobna skupina 11 - 12

Stepen težine

Vrsta Offline-Event

Datum 08.10.2018    08:00 - 10:00

Adresa str. Mihai Viteazul nr. 12
610226 Piatra-Neamț

Max. broj učesnika 50 Događaj u potpunosti bookiran.


Kontakt FUNDAȚIA INFOMAT Website: http://cni.nt.edu.ro
Email kontakt osobe: blagagabriela@yahoo.com

Podeli na društvenim medijima