E-novičke

Code to help

Un strop de fericire

Opis Centrul de tineret al asociatiei "Un strop de fericire" lucreaza cu tinerii din comunitatea ploiesteana, in special cu cei aflati la liceu. Acesta organizeaza periodic evenimente cu scop educativ, de antreprenoriat sau sportiv.

Dorim sa organizam un eveniment adresat tinerilor liceeni cu scopul de a gasi o idee inovativa pentru a ajuta persoanele cu dizabilitati prin intermediul tehnologiei. Obiectivul evenimentului va fi de a atrage tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani sa se implice si sa gaseasca cele mai bune idei pentru a imbunatati calitatea vietii persoanelor cu dizabilitati folosind tehnologia.

Participantii vor face parte din echipe de cate 3 persoane, numarul minim de participanti fiind de 20, iar numarul maxim de 30. Evenimentul se va desfasura pe parcursul unei zile, 20 octombrie, orele 10:00-18:00.
Partenerii nostri care se vor implica in facilitarea concursului vor fi companiile din domeniul IT, "EVOGPS" si "OPTICNET SERV S.R.L.".

Partipantii vor primi diplome si medalii, si de asemenea, echipa castigatoare va fi premiata de catre asociatie.Lokacija

Starostna skupina 15 - 19

Težavnost

Vrsta Offline-dogodek

Datum 20.10.2018    10:00 - 18:00

Naslov Strada Unirii, nr. 6, cladire Casa Modei, et.2
100037 Ploiesti

Maksimalno število udeležencev 30 Želite sodelovati? Prosimo obrnite se na vašo kontaktno osebo.

Udeležba je brezplačna.
Nagrada Meet and Code award.equal-chances

Kontakt Un strop de fericire Spletna stran: www.stropdefericire.ro/
Elektronski naslov kontaktne osebe: cristina.goroneanu@hotmail.com

Delite na socialnih omrežjih