Newsletter
Participa ya

IT & HOPE FOR KIDS WITH AUTISM

Family Hope Autism

Descripción Evenimentul, IT & HOPE FOR KIDS WITH AUTISM, isi propune sa promoveze egalitatea de sanse, invatarea interactiva cu ajutorul tehnologiei, interactiunea sociala si integrarea copiilor cu autism.
Activitatile implementate in programul evenimentului aduc impreuna 20 de copii participanti la ateliere de lucru, cu sesiuni mixte structurate pe cercuri educationale, organizate in functie de gradul de dificultate, nevoile individuale si categoria de varsta a copiilor.
Aplicatiile prezentate vor avea drept scop: invatarea literelor, numerelor, notiuni abstracte, cuvinte, propozitii, operatii matematice, jocuri logice, povesti sociale si jocuri de grup. Copiii participanti au varsta cuprinsa intre 8 -16 ani, iar programul va fi impartit pe 2 grupe formate din 10 copii, in intervalul orar: 09.00-11.00 si 12.00-14.00, in orasul Galati. Participarea copiilor este gratuita.
Copiii vor servi dulciuri, apa si suc iar la final vor primi o diploma si un cd pe care il pot utiliza acasa pentru exersarea notiunilor prezentate in programul evenimentului.
Ne dorim ca acest eveniment sa aiba continuitate si sa devina proiect in viitor, pentru realizarea unor progrese remarcabile a copiilor cu autism.Ubicación

Edad media del grupo 8 - 16

Dificultad

Tipo Evento offline

Fecha 13.10.2018    09:00 - 14:00

Dirección
Galati

Número máximo de participantes 20 ¿Quieres participar? Por favor, ponte en contacto con Techsoup Spain.

La participación en el evento es gratuita


Contacto Family Hope Autism Website: FB: Family Hope Autism
Correo electrónico de la persona de contacto: familyhopeautism@gmail.com

Compartir en las redes sociales