Newsletter

Meet and Code radionica web dizajna

SmileCode

Description Udruženje SmileCode redovno organizuje IT nastavu, tokom koje deca uče osnove rada sa grafikom, programiranjem video igara, i programiranjem robota, a starije i naprednije polaznike uvodimo u izradu web sajtova. Udruženje je prethodnih godina učestvovalo u Meet and Code inicijativi, održavanjem besplatnih radionica u Beogradu, Novom Sadu, i Jagodini.

Ove godine po prvi put organizujemo online radionice, na kojima će deca moći da vide i nauče šta je to što je neophodno da bi se napravio jedan sajt, promenile boje, fontovi, dodale slike i linkovi. Radimo korak po korak, uz praktične primere i objašnjenja svega što se radi. Želimo da na taj način upoznamo svu zainteresovanu decu sa svetom web dizajna.

Radionice smo osmislili tako da ne zahtevaju instalacije posebnih programa - dovoljno je da posedujete računar i aktivnu internet konekciju.

Pridružite nam se, i uverite se da programiranje nije bauk. Naši iskusni predavači su tu da bi vam pokazali da svako može da nauči - potrebno je malo volje, strpljenja, i želje da se nauči nešto novo.

Prijavite se pozivom na broj: 069 / 1 627 987
Ili putem online formulara: http://www.smilecode.org/meet-and-code-bg


Tranche d'âge 10 - 16

Niveau

Type Événement en ligne

Date 03.10.2020    13:00 - 14:30
03.10.2020    15:00 - 16:30
03.10.2020    17:00 - 18:30

Participants max. 30 Vous voulez participer ? Veuillez contacter notre responsable local.

La participation est gratuite
Les prix Meet and Code Pas de participation

Contact SmileCode Site web: http://www.smilecode.org
Adresse e-mail du contact: info@smilecode.org

Partager sur les réseaux sociaux